Hivatásunk

Munkánkat csak akkor tarthatjuk értékesnek, ha az a gyermekek egészséges testi és lelki fejlődését szolgálja. Érték kialakítani az igényt a mozgásra, az egészséges életre, egymással való tisztességes és becsületes játékra.

 Fontosnak tartjuk a kis létszámú csoportos oktatást és a kötetlen meccseket.

Megalakulásunkkor célul tűztük ki a gyermekek oktatását és nevelését, akik  nem feltétlenül  készülnek profi versenyzésre, csak szeretnének boldogan megtanulni teniszezni. Ennek eredményeképpen ma több mint 70 tenisziskolás gyermek edz a Normafa Mini Tenisz Klubban. Vannak lelkes és boldog hobbijátékosaink és aktív, országos ranglistán szereplő versenyzőink is.

Számunkra fontos a gyermekek versenyeztetésének személyes irányítása és felügyelete. A jól végiggondolt, személyre szabott edzéstervek betartatása észrevétlen követelmény a gyermekektől.

A felnőttek oktatása sem elhanyagolható. Kikapcsolódást kell biztosítani számukra a mindennapok terhe mellé, és partnereket garantálni a szerzett tudásuk kielégítésére. Ezt elsősorban a házi és az országos bajnokságok, csapatbajnokságokkal érjük el.

Elvárásunk, hogy a Normafa TC tagjai csapatként álljanak ki a bajnokságokon és azokat méltósággal és becsületes játékkal küzdjék meg. Érdekelje a csapattagokat a társuk játéka, jelenlétükkel támogassák a még pályán lévőket. Mutassunk ezzel példát a jövő nemzedékének, akik a jelen kor versenyei alkalmával ezt már csak ritkán tapasztalják.