Létesítmény

A NORMAFA TENISZ KLUB / TÖRTÉNETÜNK

A Normafa Tenisz Klub 2009-ben alakult, családi vállalkozás. A földterületet hosszútávra béreljük,  a pályák és azok tartozékai azonban saját tulajdonunkban vannak.  A klubunkat 2009.árilis 1-én nyitottuk meg és már abban az  évben 2 pálya befedésére szolgáló légtartásos sátrat állítottunk a bérlők számára. Fejlesztéseink során nagy gondot fordítottunk a világítás korszerűsítésére, amire a terület tulajdonosától engedélyt kaptunk. 2016-ban egy acélszerkezetes csarnokkal bővítettük a téli 2 fedett pályát 3-ra. Azonban az önkormányzat döntése alapján és a környező lakók nyomására a csarnokot 2 év után lebontottuk.

A pályák működtetése gazdasági tevékenységen alapszik.
A mindig friss és tiszta levegőn 4 salakos teniszpálya várja a játékosokat. A szabadtéri szezonban is kitűnő világítással szolgálunk mind a 4 pályán.
A fedett pályás időszakban 2 pályát fedünk teniszsátorral, melyben jó minőségű világítást és kellemes hőfokot biztosítunk a korszerű gépészettel. Nálunk a legnagyobb téli mínuszokban is adott a kiváló hőmérséklet!
Parkolni ingyenes, privát parkolónkban lehet. A klubházban rendezett öltözők találhatók.

Kifejezetten családias hangulatú tenisz klubunkba minden lelkes teniszezni vágyót szeretettel várunk. Örömmel vesszük, ha bérlőink családostól érkeznek. Külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy sem a házirendünk, sem a szomszédainkban élők nem engedik a hangos, trágár megnyilvánulásokat sem játék közben, sem a pályán kívül, valamint a késői mulatozást sem veszik jó néven. Ha erre vágyna, kérjük, ne nálunk foglaljon pályát:)